Het onthaal aan refreshment van The Station Buffet ruimten opende in 1912 toen de post werd uitgebreid om aan het stijgende gebruik van de spoorwegen het hoofd te bieden. Een volledig vergunning gegeven vrij huis, nog met veel van de originele inrichtingen en de architecturale eigenschappen. Wij zijn in Good Beer Guide 2007.

STATION BUFFET
DRIFFIELD
CLICK HERE FOR DETAILS

 
 
Als u probleem het bekijken Webnokken hebt
klik hier
Bridlington railway poster

Station Buffet bestaat uit twee ruimten één een koffie die een verscheidenheid van dranken en voedsel dient, om binnen te eten of voor uw reis, en een vergunning gegeven staaf te nemen die een verscheidenheid van alcoholische dranken met inbegrip van getrokken hand dient realale.

Station Buffet is renowned voor de vertoning van bloemen die de post met kleur in de zomer vullen. De staaf wordt gevuld met railwayana en de koffie heeft een fijne vertoning van oude flessen, theepotten, en meer algemene memorabilia.

Bridlington railway poster
Bridlington railway poster
Wij worden genoteerd voor onze specialiteitkoffie en onze Hot Chocolate is een favoriet. Onze koffie is strikt nr - SMOKING, maar het roken worden toegelaten in de staaf.

Wij zijn open al jaar, is de enige uitzondering wanneer de complexe post gesloten is. Wij hebben rolstoeltoegang en zijn onbruikbaar maken vriendschappelijk.

Bridlington railway poster
 
 
Downloads
De Spaarder van de brochure en/of van het Scherm

Pages Updated:
07/10/2006 Flash
09/10/2006 Post Blog
13/10/2006 History

Rate This Site @ iRail
Rate it....
Please rate this web site on a scale of 1-10, 10 being the best.