Downloads
het scherm spaarder
Hoe te om de het schermspaarder te installeren:
1. Bepaal de plaats van de uw omslag van Vensters gebruikend Mijn Computer of Ontdekkingsreiziger van Vensters, gewoonlijk in C:\Windows.
2. Kopiër het .SCR dossier in de omslag van Vensters.
Hoe te opstelling de het schermspaarder:
1. Om vertoning te openen, klik Begin, klik het Comité van de Controle, en klik dan Vertoning (deze misschien binnenkantVerschijning en Thema's in WinXP). Klik op de Spaarder tabel van het Scherm.
2. Nadat u uw boek als het schermspaarder van de lijst selecteert, zal het automatisch beginnen wanneer uw computer voor het aantal notulen die in Wachttijd worden gespecificeerd nutteloos is. Of u kunt Voorproef aan voorproef screensaver onmiddellijk selecteren. Het boek zal automatisch getoond worden in het volledige scherm en gebruikt de autoeigenschap van de paginadraai en de standaardtijd wordt geplaatst aan 5 seconden per pagina. Als u uw muis beweegt of op om het even welke sleutel duwt, zal screensaver worden tegengehouden.
3. De het schermspaarder kan om het even wanneer worden onbruikbaar gemaakt door de montages in het lusje van de het schermspaarder te veranderen zoals hierboven.
DNL DOWNLOAD DNL Download
brochure

Een Dnl- dossier is een gegevens slechts dossier (daarom bestand tegen computervirussen) dat de eindgebruiker vereist om een lezer te hebben om het te bekijken. Het veroorzaakt ook een lichtjes kleinere dossiergrootte dan de andere dossiertypes. Als u geen lezer DNL hebt gekregen, klik hieronder op de verbinding DNL en download vrije één

De LEZER van de download DNL

Gelieve van nota te nemen: Wij nemen elke voorzorgsmaatregel tegen virusverontreiniging en elk dossier wordt afgetast voordien geupload aan onze website, adviseren wij u antivirus software gebruikt als u tot Internet voor uw computersbescherming toegang hebt.
Vorig
Screen Saver Download